Koç Burcu Aşk Hayatı! Koç burcunun aşk hayatı nasıl olur?

1 min read

Koç’un Aşk Tarzı

Yönetici gezegenleri Mars gibi, Koç da sıcak ve fırtınalıdır. Öfke ve huysuzlukla birleşen güven ve tutkunun bir birleşimidirler. Koç’u seven herkes -başarısız ama heyecan verici bir şekilde- onları evcilleştirmeye çalışır.

Bu çılgınca çapkın ateş işareti, romantizm söz konusu olduğunda kesinlikle inisiyatif alır. Birileri dikkatlerini çektiğinde hızlı hareket ederler. Ancak bir Koç’un dikkatini çekmek için, birinin olduğu kadar enerjik ve heyecan verici olması gerekir. Bu tutkulu burç macerayı sever. Bu yüzden Koç burcunun huzursuzluğunu can sıkıntısı ile karıştırmayın. Başka bir yerde (veya başka biriyle) olmayı tercih edeceklerinin bir işareti değil. Tempoyu yükseltmek istedikleri bir işaret!

Koç kişiliği için kasırga romantizmleri yaygındır. Ama aşk bir kez devreye girdiğinde, genellikle yaşam içindir. Kanı pompalamak için bol miktarda baharat ve heyecan olduğu sürece, ilişki güçlü ve uzun ömürlü olacaktır.

Koç için En İyi Zodyak Aşk Maçları

İkizler: Akıllı, gizemli ve her şeye açık olan İkizler’in derin kişiliği, Koç’un sonsuz ilgisini çekerken, İkizler Koç’un hayata engelsiz yaklaşımını sever.

Terazi: Dengeli ve alçakgönüllü Terazi, Koç’u dizginleyebilir ve onları daha derin benliklerini düşünmeye teşvik edebilir, bazen kendi başlarına yapmak zor olabilir.

Yay: Aksiyon ve dürüstlük hakkında her şey, Okçular Koç için gerçek bir tutku eşleşmesidir. Kavgalar muhtemelen fırtınalı olacak, ancak her iki işaret de dürüst olduğundan, en azından diğerinin nerede olduğunu bilecekler.

Boğa: Koç, Boğa’yı genellikle uysal olarak görür ve Boğa’nın hayata rasyonel, her şeyi göz önünde bulunduran yaklaşımı karşısında çileden çıkabilir. Ancak Koç bunu aşabilirse, onlara ne kadar iyi (ve ateşli!) yavaş ve istikrarlı olabileceğini gösterecek bir eşleşme bulabilirler.

Koç İçin Favori Randevu Geceleri

Koç uzun randevuları sever – kokteylleri, ardından akşam yemeğini, bir içkiyi ve yatakta uzun, uykusuz bir geceyi. Tutku, aşık bir Koç için yüce hüküm sürer ve bazılarına rahat gelen kanepede sarılmak, bir Koç için idealden daha az geliyor.

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe