Koç burcu özellikleri! Koç burcu aşk ve sağlık! Koç kadını ve erkeği!

37 mins read

Zodyakın ilk burcu olan Koç, 21 Mart ile 19 Nisan tarihleri ​​arasında doğanlara aittir. Koç burcu hakkında merak edilen her şeyi bu yazımızda fazlası ile bulacaksınız. Koç burdu ile ilgili aşk, sağlık, para, kariyer, karakteri, özellikleri ve çok daha fazlası bu yazıda! Koç burcu ile ilgili en özgün ve güncel astroloji makalesi!

Koç Burcu Özellikleri

Zodyak’ın ilk burcu olan Koç, öncülerdir. Tutkulu ve bağımsız Koç asla bir şeyi herkes yapıyor diye yapmaz. Maksimum düzeyde rekabetçi, bir Koç’u motive etmenin en iyi yolu, bir şeyi yarışmaya dönüştürmektir. Koç, sahip oldukları her şeyi (ve sonra bazılarını) kazanmaya koyacaktır. Sadık, akıllı ve dürtüsel, akıllarında her zaman birden fazla proje vardır ve işleri, sosyal yaşamları ve kişisel yaşamları tam olarak hayal ettikleri hayatla örtüşene kadar tatmin olmazlar. Çekici Koç’a ilgi duyanlar ayak uydurmakta zorluk çekebilirler – ancak yapabilirlerse ömür boyu bir arkadaşları olacak.

Koç burcu size her zaman ne düşündüklerini, bazen kabalık sınırında olabilecek bir dürüstlükle söyleyecektir. Ancak bir Koç, fikirleri konusunda aşırı derecede açık sözlü görünse bile, bunun nedeni yalnızca Koç’un dürüstlüğe her şeyden çok değer vermesidir. Ve her iki şekilde de çalışır. Bir projede telefon ettiğinizi düşünen ilk kişi Koç olsa da, iyi yapılmış bir iş için size ilk iltifat eden kişi de onlar olacaktır. Koç’lerde kısa sigorta da olabilir. Bu ateşli öfke bir varlık olabilir. Bir Koç kızgın olduğunda, asla pasif-agresif kartı oynamazlar. Ancak onları iyi tanımayan insanlar için öfkeleri bir dönüş olabilir. İster her gün spor salonuna giderek, ister derin bir nefes alarak ya da düşüncelerini dünyaya Tweetlemeden önce sakinleşmeyi öğrenmek olsun, öfkelerini nasıl gidereceklerini öğrenmek, Koç için ömür boyu süren bir süreçtir.

Aşk söz konusu olduğunda, Koç işaretleri tamamen ilk çekim ile ilgilidir. Potansiyel bir partner tarafından söylenen ilk cümlede kimyayı hissedebilirler. Dürüst ve utanmaz bir Koç, istedikleri birinin peşinden gitmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaktır. Bazen, uzun vadeli bağlantıları nasıl yavaşlatacaklarını ve geliştireceklerini öğrenmeleri gerekir. Havai fişekler eğlencelidir, ancak mutlaka harika bir eşleşme yapmazlar. Koç harika aşıklardır: çok yönlü, tutkulu ve her zaman ana yatırım yapan.

Koç Sloganı

“Kendini bildiğinde güçlenirsin. Kendini kabul ettiğinde yenilmezsin.”

Koç burcunu tanımlayan kelimeler!

İddialı
Canlandırıcı
Bağımsız
Enerjik
Seksi

Koç’un En Büyük Hediyeleri

Dünyayı sırt çantasıyla gezmek, bir iş kurmak veya bir maraton için eğitim almak olsun, Koç bir kez bir hedef belirlediğinde, bunu başaracaktır . Başkalarının ne düşündüğünü umursamıyorlar ve sezgilerini ve hayallerini bir kalp atışı içinde ayarlayabilirler. Koçların asla artı bire ihtiyacı yoktur – kendi şirketlerini severler ve sinemaya yalnız gitmeyi ender bir zevk olarak görürler.

Koç’un En Büyük Zorlukları

Koç’a göre dünya o kadar anlamlıdır ki, alternatif bakış açılarını dinlemekte, çok daha az kabul etmekte zorlanırlar. Yavaşlamak da zor. Bir Koç zihni dakikada bir milyon mil gider ve diğerleri için yavaşlamak dayanılmaz olabilir. Ancak, ilişkileri sürdürmek söz konusu olduğunda, Koç , diğer yapma, olma ve görme biçimlerini benimsemeyi ve benimsemeyi öğrenmelidir.

Koç’un Gizli Silahı

Güçlü, kararlı ve ateşte dövülmüş, Koç’un gizli silahının en güçlü unsurlardan biri olan demir olması uygundur. Kaynak, döküm, makine, dövme, temperleme, sertleştirme veya tavlama ile demir, görünüşte sınırsız bir şekil ve nitelik yelpazesine sahip olabilir. Bir Koç için demir açısından zengin bir diyet, güveni ve performansı artırabilir.

Koç Olmayı Sevmek İçin En Önemli 5 Neden

  1. Sen en cesur ve hırslı işaretsin, her sürünün liderisin.
  2. İstediğinizi elde etme konusundaki kararlılığınız eşsizdir.
  3. Çok çalışıyorsun ama aynı zamanda çok oynuyorsun – her partinin hayatı sensin!
  4. Uysalsın ve her türden insanın arkadaşlığından zevk alıyorsun.
  5. Dürtüselsin. Elbette, bazen önce davranıp sonra düşünmek risklidir, ancak çoğu zaman hayatta bir kez karşılaşabileceğiniz bir fırsata yol açar.

Koç’un Arkadaşlık Tarzı

“Etkinlik” bu işaret için anahtar kelimedir. Koç’un arkadaşlarına gelince, ne kadar çeşitlilik o kadar iyi. Tanışması ve geçinmesi kolay bir Koç, bir ömür boyu inanılmaz miktarda bağlantı kurar. Uzun süreli arkadaşlar daha aldatıcıdır. Sadece eşit derecede enerjik ve ayak uydurabilenler, uzun bir süre Koç ile bağlantıda kalmaya meyillidir. Koç, aksiyondan ilham alır ve çok fazla kahve randevusundan sıkılır. Düşünün: uzun yürüyüşler, çömlek dersleri veya eski tarz bir atari salonuna girmek – yeni, sıra dışı, ilginç veya aksiyon dolu her şey.

Koç için En İyi Arkadaş Maçı: Terazi

Artıları ve eksileri tartmak söz konusu olduğunda, tutkulu ama biraz daha temperli ve dengeli olan bir Terazi, Koç’un en çılgın fikirlerini yapılabilir bir şeye dönüştürmeye yardımcı olabilirken, Koç’un her şeye hazır macera duygusu Terazileri risk almaya itebilir. Eğlenceli ve korkusuz Koç, Terazi’nin daha istikrarlı, daha rasyonel enerjisi için harika bir eştir.

Koç ile Nasıl Arkadaş Edinilir?

Doğrudan olun. Bir Koç ile samimi bir iltifat çok ileri gidecek ve gelecek yıllar boyunca dürüst, BS bağlantısı olmayan bir tonu belirleyecektir.

Koç ile Nasıl Arkadaş Kalınır?

Koç duygusal değildir ve aylarca kontrol etmeyebilir. Bağlantıda kalmak için hatırlama zamanlarını atlayın ve şu anda ne yaptıklarına dalın.

Koç’un Harika Dostlar Kurmasının 3 Nedeni

  1. Koç, doğal olarak geniş bir dünya görüşüne sahiptir. Her anı ve ilişkiyi, kendilerini ifade etmek ve daha fazla yaşam deneyimi toplamak için yeni bir fırsat olarak görürler.
  2. Koç’un efsanevi kendiliğindenliği, onların yanındayken köşede ne olduğunu asla bilemeyeceğiniz anlamına gelir.
  3. Koç’un sloganlarından biri, “Asla kaçırmayın!” Ve yanlarındayken sen de olmayacaksın!

Koç’un Aşk Tarzı

Yönetici gezegenleri Mars gibi, Koç da sıcak ve fırtınalıdır. Öfke ve huysuzlukla birleşen güven ve tutkunun bir birleşimidirler. Koç’u seven herkes -başarısız ama heyecan verici bir şekilde- onları evcilleştirmeye çalışır.

Bu çılgınca çapkın ateş işareti, romantizm söz konusu olduğunda kesinlikle inisiyatif alır. Birileri dikkatlerini çektiğinde hızlı hareket ederler. Ancak bir Koç’un dikkatini çekmek için, birinin olduğu kadar enerjik ve heyecan verici olması gerekir. Bu tutkulu burç macerayı sever. Bu yüzden Koç burcunun huzursuzluğunu can sıkıntısı ile karıştırmayın. Başka bir yerde (veya başka biriyle) olmayı tercih edeceklerinin bir işareti değil. Tempoyu yükseltmek istedikleri bir işaret!

Koç kişiliği için kasırga romantizmleri yaygındır. Ama aşk bir kez devreye girdiğinde, genellikle yaşam içindir. Kanı pompalamak için bol miktarda baharat ve heyecan olduğu sürece, ilişki güçlü ve uzun ömürlü olacaktır.

Koç için En İyi Zodyak Aşk Maçları

İkizler: Akıllı, gizemli ve her şeye açık olan İkizler’in derin kişiliği, Koç’un sonsuz ilgisini çekerken, İkizler Koç’un hayata engelsiz yaklaşımını sever.

Terazi: Dengeli ve alçakgönüllü Terazi, Koç’u dizginleyebilir ve onları daha derin benliklerini düşünmeye teşvik edebilir, bazen kendi başlarına yapmak zor olabilir.

Yay: Aksiyon ve dürüstlük hakkında her şey, Okçular Koç için gerçek bir tutku eşleşmesidir. Kavgalar muhtemelen fırtınalı olacak, ancak her iki işaret de dürüst olduğundan, en azından diğerinin nerede olduğunu bilecekler.

Boğa: Koç, Boğa’yı genellikle uysal olarak görür ve Boğa’nın hayata rasyonel, her şeyi göz önünde bulunduran yaklaşımı karşısında çileden çıkabilir. Ancak Koç bunu aşabilirse, onlara ne kadar iyi (ve ateşli!) yavaş ve istikrarlı olabileceğini gösterecek bir eşleşme bulabilirler.

Koç İçin Favori Randevu Geceleri

Koç uzun randevuları sever – kokteylleri, ardından akşam yemeğini, bir içkiyi ve yatakta uzun, uykusuz bir geceyi. Tutku, aşık bir Koç için yüce hüküm sürer ve bazılarına rahat gelen kanepede sarılmak, bir Koç için idealden daha az geliyor.

Koç ve Su İşaretleri ile Anlaşma

Ateşli Koç’un su işaretlerine düpedüz takıntılı hale gelmesi yaygındır – gitmemeleri gereken işaret. Öyleyse neden cazibe ve hiç işe yarayabilir mi?

Su burçları (Yengeç, Akrep, Balık) Koç’a tüm sıcaklıklarından kurtulma fırsatı sunar. Bu eşit derecede yoğun ama farklı unsur çok iyi hissettirebilir, ancak genellikle zevk kısadır ve Koç çok uzun süre içinde kalırsa düpedüz zarar verebilir. Sonuçta su ateşi söndürür.

Ama işe yarayabilir! İşin püf noktası, bir ortağın diğerine hakim olamamasıdır. Koç’un alevleri üzerinde biraz su, nefis bir buharlı deneyim yaratabilir ve aynı şekilde Koç, su işaretini sıcak tutar. İkisi, güçleri akıllı yollarla birleştirerek birbirlerini daha da iyi hale getirebilirler. Unutmayın: Birlikte çalışın, rekabet etmeyin!

Koç Nasıl Baştan Çıkarılır

Gözünüz Koç’taysa, onların kalbini kazanmak için iyi bir plan yapın. Koç tamamen seçeneklerle ilgilidir ve bu büyüleyici burcun çoğu zaman birçok hayranı vardır. Ciddi olduğunuzu anlamaları biraz zaman alabilir ve anladıklarında onları çoktan kaybetmiş olabilirsiniz. İşte bu hızlı ve eğlenceli tabelayı sizin için düşmeye yetecek kadar uzun süre nasıl ayakta tutacağınız:

  • Flört oyununuzu hızlandırın: Bu çılgınca çapkın ateş işareti romantizmde inisiyatif alır ve aynısını yapmanızı isterler. Yıllardır işin içinde olsanız bile, buharlı bir Snap, ikinizin de hala kilit altında olduğunuzdan emin olmak için uzun bir yol kat edebilir.
  • Her zaman maceraya hazır olun: Kanepede çok rahat olmayın. Huzursuz bir burç olan Koç her zaman keşfetmek ister. Bölgenizde yapılacak eğlenceli ve ücretsiz şeyleri keşfedin ve evden çıkın.
  • Kendiniz hakkında konuşun: Koç, çılgınca özgüvene bağımlıdır. Bir randevudan önce arabaya giderken ne kadar seksi göründüğünüzden bahsetmek övünmek değil, bu doğru – ve bir Koç’un sizi daha da fazla istemesini sağlar. Koç günlük durumlarda liderliği ele geçirmeyi sevse de, özgüvene aşırı derecede ilgi duyarlar ve bir eşin liderliği almasına izin vermeyi severler. Koç burcuyla bilardo oynayın ve kazanmayı hedefleyin.

Koç burcuyla nasıl sevişilir

Utanmadan cilveli, seksi ve cüretkar Koç, yataktaki en çılgın burçlardan biridir ve onları oraya götürmenin en iyi yolu, Koç tarafından yönetilen vücut kısmına, yani başa odaklanmaktır.

Ön sevişme sırasında Koç erkeği, göz kapaklarında veya alnında nazik ama sıkı bir öpücüğü ve hatta kafa derisi masajını sever. Bir Koç kadını, saçlarıyla oynanmasını, ensesine dokunulmasını ve kulaklarına fısıltı yapılmasını sever.

Kelepçe veya göz bağlarını deneyin; doğru yapıldığında duyusal yoksunluk, Koç’a aşırı duygusal gelebilir. Ve utanma. Misyoner tarzı seks tatlı olsa da, Koç sizin bahsi yükseltmenizi ister. Tam olarak ne istediğinizi söyleyerek onları etkileyin, çılgına dönecekler. Mum ışığında havasız akşam yemeğini atlayın ve açık havada bir şipşak önerin.

Bir Koç Kadınını Seviyorsanız

Ona bolca yer ver. Onun için, çünkü check-in’ler kontrol edici olarak okunuyor, tatlı değil. Ve sizinle vakit geçirmeyi sevse de , benlik duygusunu koruması onun için çok önemli. Hafta sonlarını hep dağ bisikletiyle geçiriyorsa, kendi bisikletinizi aldığınızı ve ona katılmayı çok istediğinizi açıkladığınızda mutlu olmasını beklemeyin. Cumartesi günü birkaç saat ayrı kalmak, birlikte geçirdiğiniz zamanı daha tutkulu hale getirecektir.

Koç Kadınıyla Nasıl İletişim Kurulur

İşleri dürüst tutun. Ne kadar harika olduğuna dair klişeleri dinlemektense, kafanızda neler olup bittiğini duymayı tercih eder. Koç kadını her zaman her şeyin en iyisini ister ve çabalamayı asla bırakmaz. Sesli bir tahta olun, sorulduğunda (dürüst!) tavsiyelerde bulunun ve onun sizinle bir proje arasında seçim yapmasını beklemeyin. Koç kadını lazer gibi odaklanır ve tutkulu olduğu bir proje üzerinde çalışırken onun dikkatini çekmek imkansız ve haksızlıktır. Eninde sonunda dikkatin size geri döneceğini bilin. Eğer görmezden gelindiğini hissediyorsan, ona söyle. Pasif-agresif tepkiler vermeyin – bu onun en sevdiği huylarından biridir.

Bir Koç Adamını Seviyorsanız

Koç burcu bir adam bağlanmaya isteksiz görünebilir, ancak aslında gerçek aşka ve ideal ilişkiye inanır. Aynı zamanda aşırı seçicidir ve kendini kovalamanın heyecanına adamıştır. Onun flört sürecinde sabırlı olun. Taahhüt etmesi biraz zaman alabilir, ancak bir kez yaptığında yüzde 100 yatırım yapar. Yine de onu beklemeyin. Koç erkekleri rekabeti sever, bu yüzden yeni çıkmaya başladıysanız, diğer umutları görmeye devam etmekten çekinmeyin. Size en iyisi olduğunu göstermek isteyecektir. Planlar söz konusu olduğunda, liderliği almayı sever. Bu yüzden ara sıra almasına izin verin, ancak senaryoyu çevirin ve kendi güzergahınızı oluşturun. Birisi ona ayak uydurabileceğini ve doğal olarak baskın kişiliğiyle kafa kafaya gitmekten korkmadığını gösterdiğinde etkilenir.

Koç Adamı ile Nasıl İletişim Kurulur

Ciddi konuşmalar IRL tutun. Partneriniz Koç olduğunda, yanlış okunabilecek metinler çok fazla drama yol açabilir. Ve dürüstlüğe saygı gösterin. Bir fikir sorarsanız, söylemesini umduğunuz şeyle çelişiyorsa kızmayın. Tabii ki, onun için de aynısını yapmalısın. Koç her şeyden önce dürüstlüğe saygı duyar ve özellikle boş iltifatlar ya da pek de hak edilmeyen sırt sıvazlamaları karşısında geri çekilirler.

Koç ile Evlenmeli misiniz?

Evet! Bir Koç sizi sürekli olarak tetikte tutacaktır, ancak her zaman tam olarak nerede olduğunuzu bileceksiniz. Burada akıl oyunları yok. Ve flört döneminin iniş ve çıkışları olsa da, özellikle bağımsızlığı çift zamanla dengeleme söz konusu olduğunda, Koç bir kez taahhütte bulunmayı seçtiğinde, yaşam için seçtiler.

Koçunuzun Kale İçin Oynadığının İşaretleri

Bağımsız Koçlar mesafeli görünebilirler, ancak bu üç ince işaret, sizi hayatlarında çok önemli bir rol üstlendiğini gördüklerini gösteriyor:

  1. Seni aileyle tanışmaya davet ediyorlar. Koç, ailelerini sevme ve ailelerine çok yakın olma eğiliminde olsa da, arka bahçedeki barbeküye sadece kimseyi davet etmezler. Sizi içeri aldıklarında, sizi anlaşabilecekleri biri olarak gördüklerinin bir işaretidir.
  2. Kariyer planlarından bahsediyorlar. Son derece hırslı olan bir Koç, kariyer yörüngesi hakkında fikirlerinizi sorduğunda, bu yalnızca sizin fikrinize değer verdiklerinin değil, aynı zamanda kendi beş yıllık planınızın nasıl etki edeceğini düşündüklerinin de bir işaretidir.
  3. Sizi bir yolculuğa davet ediyorlar. Sahilde uzanmak? Asla. Maceracı bir Koç sizi tatile davet ettiğinde, bu, yetişip yetişemeyeceğinizi düşündüklerinin bir işaretidir.

Koç İlişkisi Kırmızı Bayraklar

Konuşkan Koç’la kenarda bir kelime almak veya meşgul olduklarında bir tanesine ayak uydurmak genellikle zordur. Önce yaparlar ve sonra dinlenirler (eğer varsa). Ancak, Koç eşiniz aniden tüm gününü kanepede veda ederek veya video oyunları oynayarak geçiriyorsa… Houston, bir sorunumuz var! Yanlarına sarılmanız konusunda ısrarcı olmadıkça, kanepe-patates Koç, mutsuz bir aşık Koç’dır.

Koç iyi bir yalancı değildir, bu yüzden ya sorunun tam olarak ne olduğunu bileceksiniz ya da kötü bir bakışla çekip gidecekler. Sert, evet, ama sürdüğü sürece eğlenceliydi, değil mi?

Koç Kırık Bir Kalple Nasıl Başa Çıkır?

Koç terk edildiğinde ve kalbi kırıldığında, çıldırabilirler! Orta yaş krizi geçiren biri gibi, bir tekne satın alabilir ve tanıdıkları her çılgın partiyi bir hafta boyunca hoşgörüye davet edebilirler ya da yollarına çıkan her bir ateşli ile bağlantı kurabilirler.

Alternatif olarak, Koç, eski sevgilileriyle hayal ettikleri her çılgın veya maceralı aktiviteyi, sadece o Machu Picchu yürüyüşü için onlara ihtiyaçları olmadığını kanıtlamak için yapabilir. Her biri kendi başına, Koç.

Hayatınızdaki Koç için

En iyi hediyeler: Yoga matları, havalı spor ayakkabılar, stil ve eğlenceyi birleştiren harika bir sweatshirt. Koç fiziksel olmayı sever.

En iyi spa paketi: Kupa veya akupunktur. Yoğunluk hakkında her şey, Koç en son tedavileri sever.

En iyi kokteyl: Dikenli armut margarita veya aksesuar olarak ikiye katlanan parlak renkli herhangi bir kokteyl. Koç için her şey sunumla ilgilidir.

Koç Nasıl Rahatlar

Ramlerin yalnızca bir hızı vardır ve bu hızlıdır. Bu nedenle, gevşeme söz konusu olduğunda, Koç kendi hırslı şeylerini yapmaktan mutludur. Yavaşça 12 millik bir koşu, bir deniz paraşütü macerası veya bir ayda bir roman yazmak için NaNoWriMo mücadelesine girişmek Koç için iyi geliyor. Koç da rahatlamayı sever, ancak bu bile yoğun olacaktır. Bir Koç’ın güçlü bir şekerleme fikri, tam bir gün derin bir uyku olabilir.

Koç’un Sosyal Hayatı

Bazen bir Koç tamamen sosyalleşmekle ilgilidir ve yabancılarla sohbetleri ateşlemek veya yol boyunca insanlarla tanışmak için yalnız bir gezi rezervasyonu yapmak gibi bir şey düşünmez. Diğer zamanlarda, Koç münzevi olabilir, bir kitapta veya vahşi doğada kaybolabilir veya bir hafta sonu ustalaşmak için kendilerine meydan okuyacakları bir hobi edinebilir.

Koç’un En Sevdiği Mevsim

Koç erken ilkbaharda doğmuş olsa da, hepsi yazın her şeyin olabileceği havasıyla ilgilidir. Aksiyon dolu bir Dört Temmuz hafta sonu, Koç için oldukça cennettir. Her şey her saniyeden en iyi şekilde yararlanmakla ilgilidir, bu yüzden, spor salonundan işlerine, açık havada bir akşam yemeğine koşabildikleri uzun yaz günlerinde, gece çökmeden önce başarılı olurlar.

Koç için En İyi Tatiller

Macera seyahati bir Koç burcu özellikleri! Koç burcu aşk ve sağlık! Koç kadını ve erkeği! işidir. İster organize bir sörf kampı, isterse tek başına bir sırt çantasıyla seyahat macerası olsun, Aries seyahatin getirdiği adrenalin patlamasını sever. Aslında, bir Koç rezervasyonsuz gitmeyi tercih eder, çünkü anında bir otel bulma başarısını hissetmeyi severler. Zorluklarla mücadele eden bir Koç, bir hedefe ulaşmalarına, bir beceri geliştirmelerine veya kişisel gelişim uygulamalarına yardımcı olan bir tatili sever. Bir süre kumsalda oturmaktan mutlu olsalar da, onları saatlerce dalgaların içinde ve dışında koşarken yakalamanız çok daha olasıdır.

Koç’un Güç Renkleri

Koç her şeyde başarılı olmak ister: iş, dostluk ve aşk. Hırslı Koç’ı güçlendiren renkler:

Kırmızı: Koç tamamen başarı ile ilgilidir ve bu renk, en zorlu senaryolarda bile güvenlerini artırır.

Pembe: Koç’un ateşli ruhu dahil her şeyin bir yeri ve zamanı vardır. Pembe bu yoğunluğu azaltabilir, bu nedenle Koç’un ilk buluşmada giymesi için mükemmel bir renk.

Turuncu: Kendine Güvenen Koç, büyük sosyal etkinlikler sırasında doğal ışıklarının daha da parlamasını sağlamak için turuncuyu seçebilir.

Sarı: Giden olsa da, Koç bazen içsel duygusal yaşamları hakkında kapalı olabilir. Sarı, Koç’un hem konuşmadaki başkalarına hem de kendilerine duygusal olarak açılmasına yardımcı olabilir.

Koç’un kaçınması gereken renkler şunlardır:

Siyah veya beyaz: Bu iki ton, Koç’un seyahat tutkusuyla çelişen bir demirlemeyi önerir.

Koyu mavi: Ağırbaşlı ve geleneksel, koyu mavi Koç’un canlılığını ortaya çıkarmaz ve onları garip hissettirebilir.

Altın: Spot ışığında doğal olan altın, Koç burcunda çok gösterişli hissedebilir ve görünebilir.

Koç’un Rahatsızlıkları: Baş Ağrısı
Koç’un Güçlü Yönleri: Enerji
Koç’un Zayıf Yönleri: Yeşil meyve suyu, modaya uygun diyetler ve gerçek olamayacak kadar iyi mucize tedaviler. Rams, hızlı bir çözümün olmadığını bilse de, kendilerine diğer insanlara üstünlük sağladığını iddia eden hiçbir ürüne direnemezler.

Koç İçin En İyi Fitness Rutinleri

Koç, her an onu yaşamakla ilgilidir ve nadiren enerji sıkıntısı çeker. Koç, gerçekten mutlu bir alan olarak düşündükleri spor salonunda sıklıkla bulunabilir. Genel olarak sağlıklı olan Koç, doğru zaman geldiğinde nasıl şımartılacağını bilir, ancak fiziksel aktiviteden çok uzun süre uzak dururlarsa uyuşuk ve falan hissedebilir.

Koç Baş Ağrıları Hakkında

Baş tarafından yönetilen Koç’lar sık ​​sık baş ağrıları yaşarlar, bu nedenle sağlıklı yaşam rutinlerine Ar-Ge’yi nasıl ekleyebileceklerini öğrenmeleri önemlidir. Koçlar dinlenmede iyi değildir, ancak aksama süresi, başlamadan önce baş ağrısını azaltabilir. Ayrıca su içtiklerinden de emin olmalılar – çünkü en iyi olma arayışlarında Koç spor salonunda bu adımı atlayabilir. Son olarak, Koç dürüstçe düzenli tıbbi kontroller yaptırmalıdır. Kendini iyi hissetmemek başarısızlık değildir ve randevu almak, bir Koç’u hareketli yaşam tarzları için birinci sınıf formda tutabilir!

Koç’un Sıkıntıyı Yenmesinin En İyi 10 Yolu

Azimli ve sabırsız Koç, mavileri ortaya çıkar çıkmaz karıştırmak isteyen bir burçtur.  İşte bir Koç’un geri dönmesinin en iyi yolları:

  1. Tüm başarılarının bir listesini yapın—uzun bir liste olacak!
  2. Adrenalini artıran arka arkaya aksiyon filmleri veya suç dramaları izleyin.
  3. Spor salonunda ter.
  4. Giyin ve dışarı çık. Bağımsız Koçların bir partiye ihtiyacı yoktur. Parti yaparlar.
  5. Bir rol modeline e-posta mı gönderiyorsunuz? Uçaktan atlamak mı? Koç ne olursa olsun korksun, onunla yüzleşmek daha iyi hissetmenin garantili bir yoludur.
  6. İşi halledin. İşkolik değiller ama çalışmak onları gerçekten heyecanlandırıyor. Cumartesi gecesi elektronik tablolar? Neden!
  7. Oyun gecesi yapın. Koç, masa oyunlarını sever (herkes gerçekten kazanmaya çalıştığı sürece).
  8. Bir arkadaşınıza komik bir Snap gönderin. Diğer özellikleri kadar hemen belirgin olmasa da, Aries’in mizah anlayışı düzenli olarak desteklenmelidir.
  9. Bir şenlik ateşi, şömine ateşi başlatın veya TV’de bir yangın uygulaması izleyin. Alevler bu ateş burcunun ruhunu yatıştırabilir.
  10. Kafa derisi masajı yapın! Ahh, şimdi bu iyi hissettiriyor!

Koç’un Yoğunluğu İçin Şifalı Otlar

Biberiye: Bedeni ve zihni uyarır ve hafızayı geliştirir; Aklında milyonlarca şey olan bir Koç için anahtar.

Cayenne: Sindirim sistemini temizlemeye ve dolaşımı iyileştirmeye yardımcı olur; Koç’un yoğun yaşam tarzının anahtarı.

Sarımsak: İster pişmiş ister çayda olsun, sarımsak enfeksiyonlarla savaşır ve stresli bir Koç burcunda kolesterol ve kan basıncını düşürür.

Toz hardal: Eski bir inanç sembolü olan hardal, Koç’un toprakta kalmasına yardımcı olabilir.

Koç için En İyi Kristaller: Carnelian, Koç’un güvenini artıracak ve önemli bir karardan önce hissedebilecekleri herhangi bir kendinden şüphe duymalarına yardımcı olacaktır.

Koç’un Şifa Mantrası: “Kendimi affediyorum, kendimi kabul ediyorum, kendimi seviyorum.”

Koç’un Ruh Rengi: Bu ateş işareti, gergin durumlarda tutkularını, güvenlerini ve sıcaklıklarını serbest bırakabilen kırmızı ile ilgilidir.

Koç’un Manevi Yönü

Koç tutkulu, idealisttir ve dünya onların (bazen gerçekçi olmayan) beklentilerini karşılamadığında bazen hüsrana uğrar. Hareket etmeyi seven bir burç olarak Koç, hareketsiz oturmakta güçlük çekebilir ve meditasyon yapmaya kalkıştığında sabrını kaybedebilir. Hareketli meditasyonun (bisiklete binmek, yüzmek, sörf yapmak) onları içsel benliklerine yoğun bir şekilde bağlayabileceğini hatırlamak önemlidir. Geleneği bozmak konusunda sorun olmayan bir araştırmacı olan Koç, birkaç (veya sıfır!) dini uygulamayı deneyebilir ve sırf herkes yapıyor diye bir şeyi kabul etmesi pek olası değildir. Sevdikleri aynı manevi inançlara sahip olsalar bile, bir Koç, bu inanç kendileriyle aynı çizgide değilse yoldan sapacaktır. Şiddetli bir sosyal adalet duygusu ve güçlü bir ahlaki pusula, Koç’un kararlarına rehberlik eder. Koçlar dürtüsel olabilir, ancak asla kaba değildirler.

Koç’un Karma Güçlendiricileri

Her tabela bitmemiş işlerle uğraşmak zorundadır. Koç için en büyük hayat dersi, özverili olmanın ne demek olduğunu öğrenmektir. Bu bir ömür alabilir, ancak Koç’un bir yerden başlaması gerekiyor. İşte herhangi bir Koç’un karmasını temizlemek için atabileceği birkaç ilk adım:

  1. Arada bir kaybetmeyi öğrenin. Sırf dünyanın sonunun gelmeyeceğini görmek için, bahissiz bir oyunda başka birinin kasten kazanmasına izin vermeyi deneyin.
  2. Başkalarının zamanına değer verin. Geç kalmayı bırak, Koç. Dönem.
  3. Başka birinin başarısı için mutlu olun. “Senin adına çok mutluyum” deme alıştırması yap.
  4. Diğer insanların duygularını düşünün. Konuşmadan önce, kelimelerin kulağa nasıl geldiğini hayal edin.
  5. Bunun için kredi almadan başka birine yardım edin. İyilik harika hissettiriyor. Bu yeterli değil mi?

Koç’un Kariyer Mantrası: “Bunu anladım.”

Koç’un en büyük kariyer gücü: Liderlik. Herkes doğal olarak Koç’a bakar ve diğerlerinden sorumlu olmak doğal olarak gelir.

Koç’un en büyük kariyer mücadelesi: Yetki vermek. Koç için takıma nasıl güvenileceğini öğrenmek çok önemlidir.

Koç Çalışma Tarzı

Kariyer, Koç’un en parlak olduğu yaşam alanıdır. Hırslı, yaratıcı ve çoğu zaman olabileceklerinin en iyisi olma ihtiyacıyla hareket eden Koç, iş yerinde en iyi performansını sergiliyor. Doğuştan liderler, Koç, emir almaktan çok daha rahattır. Bir yönetici olarak başarılı olurlar ve genellikle meslektaşlarının tavsiye için kendilerine geldiklerini görürler.

Bazı işaretler değişimle mücadele eder, ancak Koç bunu başlatır. Sabahları onları ayağa kaldıran şey bir projeyi başlatmak, ancak yarım kalan işleri bitirmek, yumruk listelerini kontrol etmek veya statükoyu sürdürmek mi? Hayır teşekkürler.

Koç’un çabalayan, rekabetçi doğası işte sürtüşmelere yol açabilir, bu nedenle Koç’un bir ekibin parçası olduklarını hatırlaması önemlidir. Aslında, işaret başkalarıyla çalışmaktan büyük fayda sağlar. Ve bir projeyi başlatmak için başkalarının yardımına ihtiyaç duymadıkları doğru olsa da, Koç’un en büyük gücü, karşılığında bulaşıcı enerjilerinden faydalanan iş arkadaşlarıyla olan kimyasından gelir.

Koç’un Rüya Kariyerleri

Yatırım bankacısı: Parayı yönetmek Koç için karşılığını verir. Analitik zihinleri sayılarla arası iyidir ve heyecan arayan tarafları, (genellikle) sonuç veren potansiyel olarak riskli hareketleri denemelerine olanak tanır.

Cerrah, doktor veya hemşire: Koç’un çelik gibi sinirleri, konu ölüm kalım meselesi olduğunda büyük fayda sağlar. Koç, hastalara karşı sıcak olsa da, önemli olduğunda duygularını bir kenara bırakma konusunda profesyoneldirler. Bağlanmazlar, bu da başka türlü duygusal olarak yıpratıcı olabilecek bir kariyerde başarılı olmalarına yardımcı olabilir.

Girişimci: Koç’un özgüveni, büyük fikirleri ortaya koymalarına yardımcı olabilir, ancak bu fikirleri hayata geçirmek için yardıma ihtiyaçları olabilir. Koç tamamen eylemle ilgili olduğu için, bir proje durduğunda veya yolu kapatan bir bürokrasi olduğunda bazen enerjide bir düşüş yaşarlar. Başak gibi detay odaklı bir iş ortağı bulmak, Koç büyük resme bakarken küçük şeylerin halledildiğinden emin olmanın anahtarıdır.

Yapımcı: Koç’un liderlik yetenekleri, onları tek bir proje üzerinde çalışmak için birden fazla ekibi bir araya getirme konusunda harika kılıyor. Büyük resmi görme yetenekleri, büyük bir projeyi hayata geçirmeye yardımcı olabilir ve sosyallikleri, insanları hayal ettikleri herhangi bir yaratıcı projeyi desteklemeye çekebilecekleri anlamına gelir.

PR Exec: Koç, aynı anda birden fazla projeyi yürütme fikrini sever ve dönen bir müşteri kapısıyla aynı anda birkaç şey üzerinde çalışmak, işlerin asla eskimediği anlamına gelir. Ve bir şeyi yapabileceklerini söylediklerinde, ciddiler.

Koç ve Para

Koç, yağmurlu bir gün için para biriktirmek akıllıca olsa da, durum böyle değil. Çünkü Koç’lar heyecanı ödüllendirir, alışveriş yapmak, kumar oynamak ve pazarda oynamak onlara çok daha çekici gelir. Finansal geleceklerine fazla odaklanmıyorlar. Aslında anı yaşamak gerçek Koç felsefesidir. Para nadiren kıttır çünkü çalışmayı severler, ancak neredeyse geldiği kadar çabuk harcanabilir. Kesinlikle emin olabileceğiniz tek şey, Koç’un olabildiğince çok para kazanarak eğleneceğidir!

Bir Koç Patronu İçin Çalışıyorsanız

Kollarınızı sıvayıp işe koyulmaya hazır olun! Bir Koç patronu her şeyinizi ister ve gevşerseniz sizi ilk arayan kişi olacaktır. Ve bahanelerden kaçının. Bir hata yaptıysanız, sahip çıkın ve devam edin. Arabanızın trafiğe nasıl takıldığını veya Wi-Fi yönlendiricinizin nasıl bozulduğunu duymak, Koç patronuna karşı zayıf görünmenize neden olur. Nasıl oldukları hakkında daha fazla bilgi:

Enerjik: Koç patronu işe erken gelir ve geç ayrılır. Yüzde 110’larını veriyorlar ve sizden de aynısını bekliyorlar!

İşi halleder: Bir zorlukla karşılaştığında, Koç patronunuz suçu üstlenmek için zaman kaybetmez. Sorunu çözmeye odaklanın.

Geniş görüşlü: Bir Koç patronunun çeşitli ilgi alanları, milyonlarca açık tarayıcı sekmesi ve “sadece eğlence için” kitaplarla dolu bir masası vardır. Ufkunuzu genişletme çabalarınızı da takdir edeceklerdir.

Bir hokkabaz: İnanılmaz derecede çok yönlü, Koç patronu aynı anda birkaç proje üzerinde çalışabilir ve sizden de aynı şeyi yapmanızı beklerler.

Saygı ister: Koç burcu bir patron eğlenceli ve cömerttir, ancak onlara ne kadar yakın olursanız olun, asla çizgiyi aşmayın ve onlara saygısızlık etmeyin!

Koç için Başarı Ne Demektir?

Koç, içsel tatmin üzerinde gelişir. Bir işi yarım bırakırlarsa, patronları sorun olmadığını söylese bile kendilerini suçlu hissedeceklerdir. Koç, eylemde başarılı olur, bu nedenle aynı eski bir masa işi, yenilik biter bitmez çekiciliğini kaybedebilir. Kişisel düzeyde başarılı olmak için, bir Koç sürekli yenilik yapmalıdır ve bir yan aceleye sahip olmanın (kendi işini kurmak gibi) her iki dünyanın da en iyisi olduğunu görebilir – aynı zamanda patronlarının beklentilerini yerine getirirken aynı zamanda istedikleri bir şey üzerinde çalışırlar. gerçekten inan.

İç Koç Savaşçısını Uyandırmak

Tüm Koçlar bir iç savaşçı barındırır. Koç’un enerjisi uykuda gibi göründüğünde ve arzularını tezahür ettirmek için mücadele ediyorsa, bu onların iç savaşçılarıyla uyumlu olmadıkları anlamına gelir. Bir Koç bu savaşçıyı nasıl uyandırabilir?

Ateşe bakış: Kelimenin tam anlamıyla, bir ateşe bakın ve gerçekten olmak istediğiniz yerde veya durumda olduğunuzu hayal edin.

Kırmızı giyin: Kırmızıyı gardırobunuza ekleyin ve kendinizi en savunmasız hissettiğiniz günlerde giyin.

İçsel gücü uyandırın: Bu gücü tanımak ve yeniden uyandırmak için dayanıklılık ve dayanıklılık gerektiren aktiviteleri gerçekleştirin. Spor salonuna gidin, birkaç proje üstlenin, çoklu görevler – bölgeye girmek için ne gerekiyorsa yapın.

Cep onayı: Güçlü yönlerinizin, hediyelerinizin ve yeteneklerinizin bir listesini yazın ve bir yardıma ihtiyacınız olduğunda okuyun.

Yukarıdakilerin tümü, Koç’ta dolunay gösteren bir ayda özellikle güçlüdür!

Koç Çocuğu İçin En İyi Oyuncaklar

Bloklar, bisikletler ve toplar. Hareket halindeyken ve bağımsız olan Koç çocukları, kendilerinin yapabileceği aktiviteleri ve ter atmalarını sağlayan fiziksel oyuncakları severler.

Koç Çocuğu İçin En İyi Aktiviteler

Fiziksel yetenekleriyle tanınan Koç çocukları, entelektüel bir aktivitenin meydan okumasını da severler. Oyun alanında zaten saatler geçirmişlerse (bir Koç favorisi) bulmacaları çıkarın. Onları bitirmenin entelektüel zorluğunun tadını çıkaracaklar.

Her Koç Çocuğunun Okuması Gereken Kitaplar

Koç çocukları azim ve güçle ilgili kitapları sever. Her zaman analitik olan bir Koç çocuğu, günlük yaşamlarında kullanabilecekleri bir dersle kitaplar için yoğun fanteziyi atlayacaktır. Bazı örnekler:

Alice Shertle’ın Küçük Mavi Kamyonu . Küçük bir kamyonun büyük bir kamyon üzerindeki hakimiyetinin öyküsü, Koç çocuğunun huysuz tarafına hitap edecek.

Ah, Gideceğiniz Yerler , Dr. Seuss. Her Koç çocuğu, olmak istediğiniz her şey olabileceğinizin hatırlatılmasından keyif alacaktır.

Suzanne Collins’in Açlık Oyunları . Hırslı, yoğun, sadık: Katniss Everdeen bir Koç olmalı ve Koç çocukları her şeye rağmen bu cesaret hikayesine bayılacaklar.

Koç Çocuğu İçin En İyi İsimler

Enerjik, kontrol sahibi ve daha emeklemeyi öğrenmeden önce lider olan Koç’un güç, hırs ve dürtüyü çağrıştıran isimlere ihtiyacı vardır. Bunu düşünmenin başka bir yolu: Oyun alanında hangi ismi seslendirmek istersiniz? Çünkü korkusuz Koç tüm sınırları test ettiğinden bunu çok yapacaksınız.

Koç erkekleri için isimler: Michael, Max veya John gibi zamanın testine dayanan kısa, bir ve iki heceli isimler düşünün. Alışılmışın dışında bir yaklaşımı seviyorsanız diğer seçenekler: İskender, Jax (Jason), Musa veya Muhammed gibi büyük savaşçılara veya geçmişin liderlerine kadar izlenebilecek isimler.

Koç kızları için isimler: Alex, Taylor, Harley veya Maddox gibi cinsiyetten bağımsız isimler Koç kızlarına çok yakışıyor. Bebeğinizin Koç adını seçmenin başka bir yolu: 30 yıl sonra bir C süitinde oturduğunu hayal edin. Şimdi “büyük” görünse bile, Katherine adıyla büyüyecek. Ya da Hawaii dilindeki Ailani, İbranice Alufa veya Yunan Athena gibi kelimenin tam anlamıyla lider anlamına gelen isimleri düşünün.

Koç Çocuğuna Nasıl Ebeveynlik Yapılır?

Girişken, meraklı ve akıllı bir Koç çocuğu, oyun alanında doğal bir liderdir ve olmak istedikleri kişi olmak için bolca hırs ve motivasyona sahiptir. Koç burcu çocukları sorumluluk konusunda başarılı olan doğal karar vericilerdir, bu nedenle hangi sweatshirt’ü giyeceklerini veya hangi kitabı okuyacaklarını yatmadan önce seçmelerine izin verin. Her zaman hareket halinde ve enerjik olan Koç korkusuzdur; oyun alanında birbiri ardına gözüpek numaralar denerken nefesinizi tutacaksınız. Bu enerjiyi birçok aktiviteye kanalize etmek, bir Koç çocuğunu mutlu etmenin anahtarıdır.

Bir Koç büyüdükçe, cevaplar için size yönelmek yerine her şeyi kendi başına çözmeye çalışabilir. Onlar için orada olduğunuzu bilmelerini sağlayın, ancak onların alanına saygı gösterin. Sık sık “Nasılsın?” check-in’lerin sıkıntı ile karşılanması muhtemeldir. Ancak, Koç çocukları eylemde başarılı olurlar. Bir proje üzerinde çalışıyorlarsa, bitirmelerine yardımcı olmak için oturmak son derece motive edici olabilir, çünkü ergen Koç için önemli bir ders bitirdikleri şeye başlamaktır.

İşte bir Koç çocuğuna ebeveynlik yapmak için daha fazla ipucu:

Enerjinizi yüksek tutun. Kenara çekilin, Anne ve Baba – bu küçük ateş işareti sizi diken üstünde tutacak! Muhtemelen onların enerji seviyelerine asla yetişemeyecek olsanız da, onlarla yarı yolda heves ve cesaretle karşılamaya çalışın.

Onlara meydan okuyun. Koç tarafından karakterize edilmesine rağmen, Koç tamamen kaslı değildir. Bu çocuklar aynı zamanda entelektüeldir ve fiziksel zevkleri aynı kolaylıkla beyinsel arayışlara ve ilgi alanlarına dönüşecektir.

Rekabet etme ihtiyaçlarını besleyin. Koç çocuğunuzun kazanma ve ön plana çıkma fırsatına sahip olduğundan emin olun – bunu seviyorlar. Onları, çabalamaya devam etmeleri için teşvik edilecekleri spor ve diğer rekabetçi faaliyetlere dahil edin.

Koç Genç Hakkında Her Şey

Koç, ergenlik çağına girdikçe, doğmak için doğdukları liderler olarak kendilerini kurarlar. Herkes için çalkantılı, ancak anahtar, genç olsalar bile bir Koç gencinin liderlik etmesine izin vermektir. Onlara çamaşır yıkamak, yemek hazırlamak veya daha küçük çocuklara bakmak gibi görevler vermek onlara bir amaç duygusu verir. Becerilerini geliştirebilecekleri ve olumlu özelliklerini gören insanlarla tanışabilecekleri yaz işleri veya stajlar da öyle. Bir Koç için sınırlar çok önemlidir – onları yine de zorlayacaklardır, bu yüzden bazı sağlam sınırların olması gerekir. Koç bağımsız ve mesafeli görünebilir, ancak yine de aileniz için ne kadar önemli olduklarını bilmek isterler. En sevimli işaret olmasa da, onlara “Harikasın”, “Seninle gurur duyuyorum” ve “Seni olduğun gibi seviyorum” demek uzun bir yol kat edecek. Koç burcu bir genç seni arkadaşlarıyla tanıştıramayabilir, ama bu seni sevmedikleri için değil. Sadece ailenin ötesinde kendi kimliklerini oluşturmaları gerekiyor. Bilgi için kazmaktan kaçının. Koç, doğal olarak önemli bilgileri paylaşacaktır, ancak çok fazla şey istemek onlara meraklı görünebilir. Çocuğunuza ve başarılarına odaklanın, yavaş yavaş günlük yaşamlarıyla ilgili ayrıntıları paylaşacaklar.

Bir Koç Gençinin Beğenileri

Sahiplik: Sorumluluğu onlara verin veya onlara çok fazla sorumluluk verin.

Deneme yanılma: Başarısız olabilirler, ancak denemeleri gerekir.

Saygı duyulmak: Aynı standartlarda tutmadan onlara bir yetişkin gibi davranın. Arabayı kazayla sıyırırlarsa, onlara izin verin ve bunun bir daha asla olmayacağını bilin.

Bir Koç Gençinin Sevmediği Şeyler

Alay: Alay edilmekten veya başkalarının ciddi bir şeyi hafife almasından nefret ederler.

Dürüstlük eksikliği: Doğruyu söylediği veya “fazla açık sözlü” olduğu için cezalandırılmaya içerlerler.

Kısıtlamalar: Uzun beklemeler, katı kurallar ve başladıkları her şeyi bitirmek zorunda kalmaktan rahatsız olurlar.

Ebeveynler olarak Koç

Bir Koç’un kişiliği, yavrularınınkiyle nasıl örtüşür (veya çatışır)? İşte herhangi bir Koç, zodyaktaki herhangi bir çocuğa nasıl harika bir ebeveyn olabilir:

Koç Ebeveyni, Koç Çocuğu

Kendiliğinden ve maceraperest, siz ve çocuğunuz ikiniz de inatçısınız, sorumlusunuz ve her zaman elinizden gelenin en iyisini yapmak istiyorsunuz. Çocuğunuz büyüdükçe sınırları test edebilir. Bu tür bir savaşı “kazanmanın”, bu nedenle büyümek kadar önemli olmadığını unutmayın.

Koç Ebeveyn, Boğa Çocuk

Küçük bir boğa, herhangi bir Koç’un sabrını test edecek. Boğa burcu çocukları zamanlarını alır ve rutini severler, Koç ise akışla gitmeyi sever. Bir al ve ver ilişkisi anahtardır. Unutma, Koç: Yavaşlamıyor , zamanını alıyor .

Koç Ebeveyni, İkizler Çocuğu

Her ikisi de her şeye hazır, Koç ebeveynleri ve İkizler çocukları iki maceracı ruh eşidir. Ama bazen, tüm bu go-go, tembel tembel kucaklaşmayı kaçırmak anlamına gelir. Duygusal check-in’lerde düzenli olarak faktoring yapmak, güçlü bir bağlantının anahtarıdır.

Koç Ebeveyn, Kanser Çocuğu

Duyarlı ve duygulu, bir Yengeç çocuğunun duygularıyla doğal bağlantısı, bir Koç ebeveyninin ihtiyaçlarına daha derinden uyum sağlamasına yardımcı olabilir. Bu arada Koç, her zaman Yengeç’in moralini yükseltebilir ve onlara hayatı bu kadar ciddiye almamalarını öğretebilir. Ancak bir Koç ebeveyni, bir Yengeç çocuğunun duygularını ifade etmesine izin vermelidir. Bir Koç ebeveyninin her şeyi düzeltmesi gerekmez. Sadece dinlemeleri gerekiyor.

Koç Ebeveyni, Aslan Çocuğu

Kendinden emin, gururlu ve cesur olan küçük Aslan’ın, ilk bakışta bir Koç ebeveyni ile pek çok ortak noktası vardır. Koç ebeveynleri Leo çocuklarının hassas çizgisini tanıdığı sürece, çift birçok maceranın tadını çıkaracak. Aslanlar alay etmeyi sevmez ve bir Koç’un nazik nervürleri ciddiye alınabilir, bu yüzden mizahla hafifçe hareket edin.

Koç Ebeveyni, Başak Çocuğu

Sabırlı, mantıklı ve mantıklı, biraz Başak heyecanlanır ve Arian enerjisinden ilham alır ve en iyi ebeveynlerinin işlerini yapmasını izleyerek öğrenir. Kaydıraktan aşağı inmek veya havuza atlamak olsun, Başak mutlu bir şekilde takip edecektir. Koç ebeveynleri, özellikle keyfi bir karar gibi göründüğünde, ne yapacaklarının söylenmesinden hoşlanmadıkları için, Başak çocuklarına işleri kendi hızlarında yapmalarına izin vermelidir. Yatarken hangi pijamaları giymeli? Dürüst olmak gerekirse, bu neden önemli olsun ki?

Koç Ebeveyni, Terazi Çocuğu

Küçük bir Terazi, Koç ebeveynlerinin tam olarak ne düşündüklerini söyleme şekline hayran kalır ve bundan çok şey öğreneceklerini bilirsiniz. Koç ebeveyni, genç Terazi’ye karşı dürüst olmalı (sahtekârlığı hissedebilirler), eleştiriyi bol bol övgüyle kuşatmak anahtardır. Terazi çocukları her şeye hazırdır, ancak bir Koç ebeveynini memnun etmek istedikleri için bir şeyler yapabilirler. Koçlar, kendi yollarını takip etmenin uygun olduğunu bilmelerini sağlamalıdır.

Koç Ebeveyni, Akrep Çocuğu

Hem yoğun hem de tutkulu Koç ebeveynleri ve Akrep çocukları en yakın bağlara ve en büyük kavgalara sahip olacaklar. Neyse ki, her iki işaret de dürüstlüğe bağlıdır. Küçük bir Akrep, duygularıyla inanılmaz bir şekilde temas halindedir ve bir Akrep çocuğunun neler yaşadığını anlamak için bir Koç ebeveyni için biraz yavaşlama, ayarlama ve dinleme gerekebilir.

Koç Ebeveyn, Yay Çocuk

Sürekli arayan bu iki işaret, harika bir ebeveyn-çocuk uyumudur. Hem Koç hem de Yay uyarılmayı isterken, Koç ebeveynleri küçük Okçularının zihinlerini ve kaslarını esnetmeyi sevdiklerini hatırlamalıdır. Birlikte kitap okumak, bir müzeye gitmek veya resim yapmak, bağlantı kurmanın harika yolları olabilir.

Koç Ebeveyn, Oğlak Çocuğu

Hem azimli hem de lider olan bir Koç ebeveyni, Oğlak burcundaki çocuklarında kendilerinin çoğunu görebilir. Bununla birlikte, Koç genellikle içgüdü ve sezgi tarafından yönlendirilirken, Oğlaklar bir hamle yapmadan önce gözlemlemeyi ve planlamayı sever, bu da bir Koç ebeveynini hayal kırıklığına uğratabilir. Bu hareketi eninde sonunda yapacaklar, bu yüzden Oğlak çocuklarının bunu kendi zaman çizelgelerinde yapmasına izin verin.

Koç Ebeveyni, Kova Çocuğu

Her iki işaret de sosyaldir, bu nedenle Koç ebeveynleri Kova çocukları için oyun tarihi bulmakta hiçbir zaman kaybolmazlar. Kovalar doğal olarak kendinden emin olsalar da, hediyelerini bir Koç ebeveyni kadar kolay görmeyebilirler – onları fark etmek ve bir Kova çocuğunun bunlardan en iyi şekilde yararlanmasına yardımcı olmak (örneğin onları dans derslerine kaydettirerek) çok önemlidir, çünkü Kovalar olmayabilir. kendi kendine yapma dürtüsü var.

Koç Ebeveyni, Balık Çocuğu

Koç burcu bir ebeveyn, Balık çocuğunu rahatlık alanlarından uzaklaştırır, bu harika bir şey çünkü küçük Balığı kendi başlarına denememiş olabilecekleri şeylere maruz bırakır. Öte yandan, Balık burcu çocukları Koç ebeveynlerine karşı aşırı hassas görünebilir. Balık burcunun sahte olmadığının ve herhangi bir gözyaşı veya korkunun gerçek olduğunun farkında olmak, anlamak için uzun bir yol kat edecektir.

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe