Tuğba Asma kimdir? Tuğba Asma hayatı ve biyografisi!

1 min read
İskenderun doğumlu olan Tuğba Asma, aslen Mardinlidir. Tuğba Asma 28 yaşında 3 çocuk annesidir. Tuğba asma Mardin’de saygın bir ailenin gelinidir. Lepsini tekstil markasının kurucusudur. Başarılı bir iş kadını olan Tuğba Asma bir çok sosyal sorumluluk projesine destek vermektedir. Gelenek ve kültürlerini yaşamakta ve yaşatmak için hayatını buna entegre etmektedir.
İş hayatında çok disiplinlidir.  Çok inceleyip, sıklıkla gelen kontrol etme iç güdüsü ile sürekli kontrol etmektedir.  Ve kontrol her zaman elinde olmasını tercih eder.
Üreten Kadın girişimciler  ve yeni girişimciler için ciddi bir alan olan sanalpazar online satış sistemi ile büyük bir projeye imza atmıştır. Eticaret sektöründe ses getirecek büyük bir projede kadın erkek gözetmeden her bireye katkı sağlamayı planlamaktadır.
Tuğba Asma ticaretin ve girişimciliğin en zor kısmında bir çok Kadın ve girişimcilere destek verip satış değerlerini arttırıp, satıcıyı ve alıcıyı bir araya getirerek, satıcının doğru bir kitleye hızlıca ulaşmasını sağlamaktadır. Ek olarak alıcının aradığı ürünü güvenilir bir alışveriş ile tek tıkla ulaştırmaktadır
Tuğba Asma, bünyesindeki ve bünyesine girmeye hazırlanan  tüm markaları, 7 Ekim 2020 Four Seasons Bosphorus Otel’de , muhteşem sürprizlerle ağırlamak için hazırlanmaktadır. Şimdiden yazılı ve görsel basının büyük ilgi duyduğu ve heyecanla beklediği lansman aynı zamanda  influencer ve celebriti dünyası da büyük destek vermektedir.
Bir çok  selebriti bu platformda yer almak için anlaşmalarını sağladı.
Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe